Choose language:
Pratite nas:

NOVOSTI I DOGAĐANJA

CERT-EU 2018 Conference

On Wednesday, September 5th 2018, our penetration testing team leader and SANS ISC handler Bojan Ždrnja will deliver a keynote at the CERT-EU 2018 Conference.

Više Konferencije

INFIGO na SmartCard 2018

On September 26, 2018, Grand Hotel Adriatic, our software engineer Ivan-Dominik Ljubičić, delivered a talk titled “Automation of regulatory compliance processes” at the SmartCard 2018 international conference.

Više Konferencije

INFOSEK EXPO 2017

Dvanaestu godinu za redom organizira se poslovni sajam informacijske sigurnosti INFOSEK EXPO. Sajam će se održati 5. listopada 2017 u Ljubljani u prostorima Gospodarskog razstavišča.

Više Konferencije

INFIGO @ FSec 2017

FSec2017 je nezavisna konferencija o informacijskoj sigurnosti koja će se održati 7. i 8. rujna 2017.g. u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu. FSec organiziraju zaposlenici i alumni Fakulteta organizacije i informatike, volonteri te pripadnici Hrvatske zajednice otvorenog koda, a sam događaj okupit će više od 300 sudionika, iz naše zemlje, regije i svijeta.

Više Konferencije

INFIGO IS na Mreža Smart Dayu

U ugodnoj atmosferi dvorane Muller u zagrebačkom kinu Europa, održao se 19. Mreža Smart Day koji je pokušao odgovoriti na pitanje rješava li machine learning sigurnosne prijetnje

Više Konferencije

INFIGO IS na F2 - Future of Fintech

14. studenog 2017., Kaptol Boutique Cinema & Bar u Zagrebu okupio je velik broj financijskih stručnjaka. Svi oni sjatili su se na rasprodanu konferenciju F2 - Future of Fintech kako bi raspravili o cijelom nizu tehnoloških pitanja i trendova aktualnih u financijskom sektoru.

Više Konferencije

Infigo meetup Skopje – Infosec and Big Data Analytics

INFIGO IS s ponosom najavljuje Infigo meetup – Infosec and Big Data Analytics konferenciju koja će se održati u hotelu Marriott u Skopju, 7. Lipnja 2017. godine

Više Konferencije

Infigo meetup Tirana – Infosec and Big Data Analytics

INFIGO IS u suradnji s Albanian Association of Banks s ponosom najavljuje konferenciju Infigo meetup – Infosec and Big Data Analytics koja će se održati 8. Lipnja 2017. godine u hotelu Rogner u Tirani.

Više Konferencije

Infigo meetup Tirana – Big Data driven CRM analytics

INFIGO IS u suradnji s Albanian Association of Banks s ponosom najavljuje radionicu Infigo meetup – Big Data driven CRM analytics koja će održati 8. Lipnja 2017. godine u hotelu Rogner u Tirani.

Više Konferencije

INFIGO IS at the 8th Infocom World Albania conference

Infigo IS will be sponsoring the 8th Infocom World Albania conference “The Leading Path to Innovation”. Mr.Davor Marić, M.Eng, MBA, Infigo’s Business Development Leader, will be holding the presentation “Grow your business with big data driven CRM“.

Više Konferencije

Thales e-Security cryptography solutions

On May, 12th 2016, INFIGO IS and Thales e-Security are organizing a half day seminar on enterprise cryptography and data protection solutions. The seminar will introduce Thales e-Security, a leading global provider of data protection solutions to Albanian market as well as Infigo IS as a local partner.

Više Konferencije

INFIGO IS at FSec 2016 in Varaždin

FSec is the biggest, vendor neutral technical information security symposium in Croatia. It takes place in Croatian National Theatre Varaždin, Croatia, 14th—15th September 2016. It is the conference where professionals meet on neutral ground and exchange ideas and knowledge, and discuss current topics, trends and problems in the broad topic of information security.

Više Konferencije

INFIGO MEETUP 2016 – Infosec and Big Data challenges

3. studenog 2016. godine, u zagrebačkom hotelu Double Tree, INFIGO IS organizira jednodnevnu konferenciju pod nazivom “INFIGO MEETUP 2016 – Infosec and Big Data challenges.” Cilj konferencije je tržištu predstaviti novitete u svojem poslovnom djelovanju na području informacijske sigurnosti, ali u drugim područjima u kojima je INFIGO IS realizirao zanimljive projekte i ostvario zapažene rezultate.

Više Konferencije

INFOSEK 2014. u Novoj Gorici

Od 19. do 21. studenog 2014., u Novoj Gorici u Sloveniji održati će se dvanaesta po redu INFOSEK konferencija posvećena najnovijim izazovima i trendovima u području informacijske sigurnosti. U sklopu konferencije održati će se i posebna sekcija predavanja posvećena isključivo IT i Security rukovoditeljima, pod nazivom “CIO FORUM”. INFIGO IS će na INFOSEK konferenciji prisustvovati s dva predavanja posvećena sigurnosti mobilnih aplikacija.

Više Konferencije

INFIGO IS predavanja na seminaru "Seminar on Good Practices in IT Supervision on Financial Institutions"

13. i 14. listopada, INFIGO IS sudjelovati će na seminaru pod nazivom "Good Practices in IT Supervision on Financial Institutions" u organizaciji European Banking Authority i Hrvatske narodne banke. U okviru seminara, Bojan Ždrnja i Saša Jušić, održati će dvije prezentacije sa sljedećim temama: "Fraud monitoring" i "Security of mobile banking applications".

Više Konferencije

INFIGO IS na Splunk .conf konferenciji u Las Vegasu

Od 6-9. listopada u Las Vegasu održava se peta po redu godišnja Splunk Worldwide Users' konferencija. INFIGO sudjeluje na konferenciji prezentacijom INFIGO Fraud Monitoring aplikacije za detekciju i prevenciju prijevara u bankarskim sustavima. Prezentacija koju će održati Sanja Zeljković iz Erste&Steiermerkische banke Zagreb i Bojan Ždrnja, CTO INFIGA, objasnit će poslove izazove koje sveobuhvatno rješenje za nadzor prijevara mora adresirati, te tehnologiju koja je to omogućila.

Više Konferencije

INFIGO IS na konferenciji e-biz 2015

U organizaciji tvrtke Case d.o.o. u prostorima HYPO EXPO centra u Zagrebu, održat će se e-biz 2015 konferencija o elektroničkom poslovanju. Kao i svake godine, program konferencije posvećen je korištenju informacijskih tehnologija u elektroničkom poslovanju, a ove godine poseban naglasak dan je na promicanje i ubrzanje uvođenja elektroničkog poslovanja u Republici Hrvatskoj. Program konferencije započinje 30. ožujka i trajat će do 1. travnja 2015.

Više Konferencije

INFIGO IS i ALFATEC Group u Tirani

29. listopada 2014. godine, INFIGO IS u suradnji s tvrtkom Alfatec Group organizira jednodnevni seminar u Tirani na kojem će prezentirati neke od svojih usluga i proizvoda na albanskom tržištu. Seminar će se održati u hotelu Tirana International s početkom u 9.00h. Tvrtka INFIGO IS će predstaviti svoja rješenja i proizvode bazirane na Splunk programskom paketu te usluge penetracijskih testiranja.

Više Konferencije

INFIGO IS na konferenciji SmartCard 2014.

Od 29. rujna do 1.listopada 2014., INFIGO IS prisustvovao je konferenciji SmartCard 2014. koja se po petnaesti jubilarni put održala u Opatiji. SmartCard konferencija ove je godine najvećim dijelom bila posvećena različitim novitetima i aplikacijama na području mobilnih plaćanja. U sklopu konferencije, Saša Jušić, stariji konzultant za informacijsku sigurnost održao je predavanje na temu "Sigurnost aplikacija za mobilna plaćanja".

Više Konferencije