Implementacija

Nove tehnologije bez glavobolja


U Infigu volimo reći da ne postoje loše sigurnosne tehnologije, već samo loše implementacije tih tehnologija. Iako postoje određene razlike između produkata, kvalitetan dizajn i implementacija su ono što tehnologiju čini uspješnom i efikasnom. I upravo to je ono što Infigo izdvaja od konkurencije – znamo kako iz svake tehnologije izvući maksimum i kako je prilagoditi stvarnim potrebama korisnika.

Već više od desetljeća uspješno implementiramo vlastita sigurnosna i poslovna rješenja (SIEM, FRAML, Compli…) kao i riješena naših partnera širom svijeta.
Imamo više od 100 klijenata i preko 250 implementacija na tri kontinenta – obilježili smo pametne gradove, kontrolu zračnog prometa, rafinerije, data centre i sve između!

Koja je naša tajna?


Tajna je da nema tajne. U našem implementacijskom timu imamo nekoliko stotina godina zajedničkog iskustva. Imamo preko 130 certifikata među nama (oko 90 od njih su Splunkovi), naši voditelji projekta su PMP, PMI-ACP, TOGAF certificirani, te smo radili dugo i naporno kako bismo pružili našim klijentima najbolju uslugu. Posebno smo ponosni na to što smo Splunk Elite Authorized Reseller, Splunk Security Specialized Partner, Splunk IT OPS and APP Specialized Partner, Splunk Professional Services Practice Partner i Splunk Elite Managed Service Provider. To je to – naporan rad, kontinuirano učenje i želja za postizanje besprijekornih rezultata. Na kraju, naše ime i naša reputacija su u pitanju, a mi s time ne kockamo.

Implementacija, održavanje, podrška, mi smo potpuni paket

Dajte nam standardni dogovor!


Ne postoji standardni dogovor, a onaj tko kaže drugačije ne govori istinu. Svaki projekt je drugačiji jer je svaka organizacija drugačija, a svaki put do vašeg cilja je jedinstveno vaš. To sve uzimamo u obzir dok pronalazimo pravo rješenje za vašu poslovnu strategiju i vašu viziju. Infigo IS uvijek je u potrazi za novim tehnologijama – nekad našim, nekad partnerskim – koje će maksimizirati vaš potencijal.

Općenito, radit ćemo pripremu projekta (dizajn arhitekture, preduvjeti, određivanje realnih i mjerljivih ciljeva...), kick-off (radionice i ostalo), instalaciju i konfiguraciju (ovdje sve zavisi o rješenju), data onboarding (ovisno o opsegu projekta), obuku i poučavanje, prihvaćanje rješenja te na kraju zatvaranje projekta stvaranjem i isporukom dokumentacije. A dok se sve to zbiva, neprestano gledamo na jednu stvar koja nas uvijek vodi – osiguravamo da sve što napravimo mora poboljšati sigurnost klijenta.