Infigo IS, trostruki Splunk elitni partner


Infigo IS ponosi se što možemo prepoznati odličnu tehnologiju i implementirati je u naš portfelj. Najbolji primjer toga je Splunk, danas kompanija s godišnjim prihodom koji se mjeri u milijardama dolara, no kad smo mi počeli našu suradnju bila je praktički nepoznata u Europi.

Naša prva Splunk integracija dogodila se 2009., ali radili smo s njima i prije toga; naš prvi produkt baziran na Splunku nastao je 2013., a naš CTO, Bojan Ždrnja, napravio je Splunk aplikaciju Windows Security Operations Center, koja je bila SIEM prije nego što je Splunk Enterprise Security uopće postojao.

I ponosni smo na naš odnos. Zato nam je bilo važno da imamo sva tri Splunk Partner Motionsa na elitnoj razini – ako pogledate globalnu Splunkovu listu partnera, vidjet ćete da nema puno poput nas!

Svaki motion ima rigorozne zahtjeve – partneri koji jure Sell, Manage i Build ne samo da moraju obaviti dubinsku analizu, nego moraju imati i određeni broj uspješnih projekata, dosegnuti poslovne ciljeve, zaslužiti solution badgeve, imati određeni broj certifikata u specifičnim poljima... Nije ni čudo što trostrukih elitnih partnera ima malo na svjetskoj razini.

Ali ne samo da smo dobili priželjkivani trostruki elitni status, nego imamo i tzv. industrijske značke u financijskim servisima (zahvaljujući Infigo FRAML-u i Infigo Compliju), javnom sektoru i telekomunikacijama (zahvaljujući Infigo SIEM-u).
Trenutno očekujemo i Security Solution značku jer smo ispunili sve uvjete – sa svim tim ne postoji Splunk partner na svijetu koji tako jasno demonstrira svoje sposobnosti. Provjerili smo.

Na kraju, što to znači našim partnerima i klijentima? Znači da kada se radi o Splunku, da ne postoji projekt koji Infigo IS ne može obaviti.