Managed Endpoint Protection

Što je to?


Infigo Managed Endpoint Protection je usluga namijenjena organizacijama koje žele koristiti antivirus sljedeće generacije s nekoliko dodataka. Nije tako sveobuhvatan kao Infigo Managed SOC, ali svjesni smo da svaka organizacija ima različite zahtjeve – kako je Infigo IS oduvijek bio usmjeren na korisnike, volimo svojim klijentima pružiti izbor.

S Managed Endpoint Protectionom dobivate CrowdStrike Next Generation AV, vrhunsko NGAV/EDR rješenje (antivirus nove generacije/detekcija i odgovor na endpontovima). Odabrali smo CrowdStrike je sadrži naprednu zaštitu bez virusnih potpisa koju omogućuje strojno učenje, analitika ponašanja i integrirani threat intelligence. Osim toga, lagan je na resursima te se lako i brzo postavlja.

Više o Managed EDR-u saznajte u brošuri.

Zato možemo imati vrlo kratki time-to-setup i time-to-deliver s procijenjenim inicijalnim vremenom postavljanja od dva do tri dana. Jednom kad je Managed Endpoint Protection postavljen, mi periodički nadograđujemo i osvježavamo sigurnosne politike, održavajući tamo klijentske sustave u najboljem mogućem sigurnosnom stanju.

Infigo Managed Endpoint Protection dolazi u dva okusa


Standard Enterprise
Managed Endpoint Protection godišnja pretplata  
Podrška za postavljanje agenata
Konfiguracija politika zaštite i detekcije
Automatizirane obavijesti incidenata i detekcije
Automatizirano periodično izvještavanje
Pristup cloud konzoli
Periodično ažuriranje politika zaštite i detekcije
Napredno prikupljanje telemetrije s endpointova
Proaktivno praćenje i podrška u rješavanju incidenata
Threat hunting

Ključne pogodnosti


Postavljanje agenata

S više od 15 velikih implementacija IT sigurnosnih rješenja svake godine, i puno manjih, Infigo IS je u savršenoj poziciji da pripremi sve za brzu i glatku implementaciju. Podržavamo vaše IT timove tijekom faze implementacije.

Najbolje sigurnosne prakse

Naše veliko sigurnosno iskustvo s napadačke i obrambene strane omogućava nam da vidimo potencijalni sigurnosni problem i otklonimo ga prije nego što se dogodi. Konfiguriramo politike nadzora i zaštite kako bi slijedile najbolje sigurnosne prakse.

Izvješćivanje

Uz Managed Endpoint Protection dobivate automatske email obavijesti o incidentima i detekcijama čim se dogode. Stakeholderi dobivaju tjedne i mjesečne izvještaje o detektiranim i spriječenim sigurnosnim prijetnjama radi lakšeg praćenja KPI-eva.

Savršena sigurnosna usluga za tvrtke svih veličina

Zašto bi nam trebao enterprise paket?


S enterpriseom dobivate snimanje napredne telemetrije sa svakog endpointa za lov na prijetnje, analizu i forenziku sigurnosnih događaja. Sigurnosni analitičari Infigo IS-a proaktivno nadgledaju i traže prijetnje koje bi mogle izbjeći otkrivanje kada se koristi standardni set alata.

Zahvaljujući svom opsežnom znanju, iskustvu i stručnosti, odlučuju da li je upozorenje incident ili ne – sigurnosni krajolik je često vrlo složen i rijetko se jedan alarm označi kao incident. Do incidenta obično vodi nekoliko upozorenja – da je jednostavno svatko bi to mogao raditi, a trenutno, na svijetu postoji deficit od oko četiri milijuna sigurnosnih stručnjaka.

 
Možemo li vidjeti što se događa?

Dakako, ključno osoblje klijenata ima pristup cloud konzoli gdje mogu pratiti analitiku incidenta i detekcije u bilo kojem trenutku.