Choose language:
Pratite nas:
back

Infigo IS u Hrvatskoj gospodarskoj komori

25.10.2019

Infigov viši konzultant Saša Jušić održao je predavanje u HGK-u na temu kibernetičke sigurnosti i kasnije se pridružio sudionicima okruglog stola

Mjesec listopad obilježava Europski mjesec kibernetičke sigurnosti (više o tome možete čitati ovdje) – sukladno tome Hrvatska gospodarska komora u suradnji sa Središnjim državnim uredom za razvoj digitalnog društva organizirala je predavanje i okrugli stol na temu kibernetičke sigurnosti. Kao vodeća tvrtka za informacijsku sigurnost na ovim prostorima bilo je za očekivati da se pojave i predstavnici Infigo IS-a. Kako nikad ne razočaramo, naš viši konzultant, Saša Jušić, održao je predavanje pod nazivom "Globalna prijetnja nacionalnoj sigurnosti i online poslovanju" te je kasnije bio jedan od sudionika okruglog stola pod nazivom "Kako se zaštiti od kibernetičkih napada konkretno?".
 
Sašino predavanje vezalo se na našu konferenciju posvećenu NIS Direktivi koju smo održali 9. svibnja 2019. gdje smo pokazali kako Infigo IS uvijek osluškuje trendove ne samo u čistom svijetu sigurnosti nego i u zakonodavstvu koje ga prati. Dakako, Infigo IS nudi konzultantske usluge u vezi NIS-a pa vam toplo preporučamo da provjerite o čemu se radi jer nepridržavanje NIS-a nosi za sobom rigorozne kazne.