Choose language:
Pratite nas:
back

O NAMA

Tvrtka INFIGO IS d.o.o. je osnovana 2005. godine, a specijalizirana za pružanje profesionalnih usluga u području informacijske sigurnosti. Zaposlenici INFIGO IS svojim znanjem, iskustvom i referencama među vodećim su stručnjacima na području informacijske sigurnosti u Republici Hrvatskoj i regiji. 


Struktura tvrtke i politika poslovanja omogućuje profesionalan i agilan pristup te potpunu predanost svim projektima, pri čemu se zadovoljstvo klijenta i kvaliteta projekata stavlja u prvi plan.

Garanciju profesionalnosti i stručnosti potvrđuju i certifikati svjetski priznatih međunarodnih organizacija (ISC2, ISACA, SANS, BSI itd.), te velik broj uspješno odrađenih projekata na području sigurnosti informacijskih sustava. Na prvom mjestu ovdje treba istaknuti projekte uspostave sustava upravljanja informacijskom sigurnošću i pripremu za certifikaciju prema ISO/IEC 27001:2005 normi za neke od najvećih tvrtki u Republici Hrvatskoj, te velik broj projekata vezanih uz ispitivanje, evaluaciju i unaprjeđenje sigurnosti informacijskih sustava.

Također, djelatnici tvrtke autori su brojnih radova i predavanja na području informacijske sigurnosti, te brojnih sigurnosnih preporuka objavljenih na vodećim svjetskim portalima i mailing listama. Članstvo u vodećim svjetskim organizacijama kao što su ISC2, ISACA i SANS omogućuje kontinuirano praćenje novosti i trendova u području informacijske sigurnosti te pristup najaktualnijim informacijama koje su nužne za održavanje kvalitete i stručnosti.

Kvalitetu, ali i perspektivu usluga koje INFIGO IS pruža svojim klijentima potvrđuje i brončana Vidi e-novation nagrada 2006. godine za Projekt otkrivanja sigurnosnih propusta te posebno priznanje za Uslugu ispitivanja sigurnosti web aplikacija.

U cilju još boljeg ispunjenja zahtjeva i očekivanja klijenata te osiguranja povjerljivosti njihovih informacija, INFIGO IS je izgradio i sustave upravljanja kvalitetom i sigurnošću koji su certificiran prema ISO/IEC 9001 i ISO/IEC 27001 normama.

PODACI O TVRTKI
 

Sjedište
INFIGO IS d.o.o.
M. Korvina 6
10430 SAMOBOR
OIB: 80388846818

Adresa ureda
Karlovačka cesta 24A
10000 ZAGREB

Kontakt podaci

tel:      + 385 1 4662 700
fax:     + 385 1 4662 701
email: info [at] infigo.hr