Choose Language:
Pratite nas:
back

INFOSEK 2014. konferenë sigurie në Nova Gorica, Sloveni

10.11.2014

Konferenca e 12 INFOSEK mbi tendencat e fundit, ngjarjet dhe çështjet në sigurinë e informacionit tradicionalisht u mbajt më 19 - 21 Nëntor në Nova Gorica, Slloveni. Një seksion i veçantë i konferencës, "CIO FORUM", i destinuar për IT dhe menaxherët e sigurisë, trajtoi tema relevante të sigurisë së informacionit nga perspektiva e menaxhimit. INFIGO IS mori pjesë në konferencën INFOSEK, si dhe në CIO FORUM, me dy prezantime për sigurinë e aplikacioneve mobile.