Choose Language:
Pratite nas:
back

INFIGO IS në seminarin 'Për praktikat e mira në Mbikqyrjen e IT në Institucionet Financiare'

10.10.2014

Më 13 dhe 14 Tetor 2014, INFIGO IS mori pjesë në "Seminarin për praktikat e mira në IT Supervision në Institucionet Financiare", organizuar nga Banka Kombëtare Kroate dhe Autoriteti Bankar Europian. Si pjesë e këtij seminari, z. Bojan Ždrnja dhe z.Saša Jušić mbajtën prezantime mbi temat e mëposhtme: "Monitorimi i mashtrimit" dhe "Siguria e aplikacioneve bankare mobile".