Choose Language:
Pratite nas:
back

INFIGO IS në konferencën SmartCard 2014 në Opatija

Nga 29 Shtator - 1 Tetor, INFIGO IS mori pjesë në SmartCard 2014, konferencën ndërkombëtare mbi teknologjitë, standardet dhe aplikacionet Smart Card në financë, tregti dhe sektorë të tjerë, e cila u zhvillua në Opatija. Në konferencë, Saša Jušić, konsulent për sigurinë e informacionit, bëri prezantim mbi "Sigurinë e aplikacioneve mobile të pagesës".