Choose Language:
Pratite nas:
back

INFIGO IS në konferencën HSE.IK në Slloveni

15.04.2015

Konferenca HEK.SI mbi ethical hacking u mbajt në Ljubljana në 14 dhe 15 Prill 2016. Si një prej sponsorve të artë, INFIGO IS mori pjesë në këtë konferencë me një prezantim të titulluar "An unexpected journey: From XSLT injection to a shell ", i mbajtur nga Saša Jušić, konsulent për sigurinë e informacionit në INFIGO IS.