Choose Language:
Pratite nas:
back

INFIGO IS në konferencën e-biz 2015

30.03.2015

Konferenca e-biz 2015 për e-commerce organizuar nga Case d.o.o u mbajt më 30 Mars dhe 1 Prill në Qendrën Expo Hypo në Zagreb. Si çdo vit, programi i konferencës iu përkushtu përdorimit të teknologjive të informacionit në biznesin elektronik, dhe këtë vit, theks i veçantë u vu në zhvillimin e biznesit e-commerce në Kroaci.