Choose Language:
Pratite nas:
back

INFIGO IS në konferencën e 5të botërore të përdoruesve të SPLUNK

Konferenca e 5-të botërore e përdoruesve të SPLUNK, me afër 4000 pjesëmarrës u zhvillua më 06 - 09 Tetor në Las Vegas. INFIGO mori pjesë në konferencë duke paraqitur INFIGO Monitorimi i Mashtrimit - zgjidhje për zbulimin dhe parandalimin e mashtrimeve në sistemet bankare. Një prezantim nga Sanja Zeljković, një analiste mashtrimi shpjegoi sfidat e biznesit që një zgjidhje e plotë për monitorimin e mashtrimit duhet të adresojë, si dhe teknologjinë e cila e mbështet atë. Më shumë informacion rreth konferencës dhe prezantimit është në dispozicion në http://conf.splunk.com.