Choose Language:
Pratite nas:
back

INFIGO IS dhe ALFATEC GROUP në Tiranë

Më 29 Tetor 2014, INFIGO IS dhe Alfatec Group organizuan një seminar të sigurisë së informacionit një-ditor në Tiranë, ku paraqitën disa nga produktet dhe shërbimet e tyre në tregun shqiptar. Seminari u mbajt në Hotel Tirana International duke filluar nga ora 09:00. INFIGO IS paraqiti zgjidhjet e tij të bazuara në Splunk si dhe shërbimet e penetration testing.