Choose language:
Pratite nas:
back

Spremanje za QuBit Sofia 2019

30.10.2019

Infigov CTO, Bojan Ždrnja, uz ostale aktivnosti kojim se bavi, priprema se za gostovanje na konferenciji QuBit 2019 koja se održava u glavnom gradu Bugarske, Sofiji

QuBit Sofia 2019 održava se, kako vidite iz naziva, u Sofiji 14. studenog 2019. – konferencija je posvećenja pitanjima cybersigurnosti i problemima koje muče organizacije danas, ali i problematici koja tek dolazi.
 
Naš Bojan Ždrnja u svojem konstantno prenatrpanom rasporedu našao je vremena za posjetiti konferenciju i održati predavanje na temu novih i nadolazećih prijetnji kako ih vidi SANS Internet Storm Center gdje je handler. Kako SANS ISC prati i analizira raznorazne napade duže od 20 godina, publika će imati jedinstvenu priliku čuti kako će se oblikovati cyber krajolik budućnost novim prijetnjama koje će uskoro postati gorka svakodnevnica.
 
Više o konferenciji možete saznati ovdje, a ako se želite informirati što možete raditi u Sofiji, tom gradu koji je kontinuirano naseljen kakvih 9.000 godina, probajte pročitati na službenom webu turističke zajednice.