Choose language:
Pratite nas:
back

Infigo na konferenciji SmartCard 2019

14.10.2019

Viši Infigov konzultant Saša Jušić održao predavanje pod nazivom "Sigurnost trećih strana – koliko je slaba Vaša najslabija karija?"

Na ovogodišnjoj konferenciji SmartCard 2019 koja se održala u sunčanom Biogradu na Moru, sudjelovao je i naš viši konzultant Saša Jušić. Njegovo predavanje pod nazivom "Sigurnost trećih strana – koliko je slaba Vaša najslabija karija?" tjeralo je na razmišljanje sve koji koriste softver i usluge trećih strana. Što su zapravo svi. Jer bez obzira koliko je vaša sigurnost na visokoj razini, tko garantira da i treće strane održavaju takav standard? I koliko, na kraju, je vaš sustav izložen radi takvog partnerskog odnosa?
Dakako, tvrtke poput Infiga, koje se bave informacijskom sigurnošću, ne samo da mogu savršeno dati odgovor na pitanje o razini sigurnosti, nego i obaviti testiranja/konzalting koja će podići zrelost organizacije bilo koje veličine.
 
SmartCard 2019 je međunarodna konferencija o karticama i plaćanjima u financijskim i drugim djelatnostima, a ovogodišnje teme pokrivale su stanje i budućnost tehnologije, mobilna plaćanja i digitalno bankarstvo te iskustva u primjeni